Testeig de serveis FASTCAT

Cos4Cloud és un projecte europeu, coordinat per l’ICM-CSIC, que treballa en el co-disseny i desenvolupament de 13 serveis que milloren la tecnologia de la ciència ciutadana en termes de qualitat i quantitat de dades, focalitzant-se en l’àmbit de biodiversitat i mediambiental. En concret, dos dels serveis que ha desenvolupat milloren la tecnologia de les càmeres de fototrampeig: FASTCAT-Edge i FASTCAT-Cloud.

  • FASTCAT-Edge és una càmera de fototrampeig do-it-yourself que captura només vídeos i fotografies de fauna salvatge, és a dir, només captura les imatges en els quals ha detectat animals. Aquí podeu descarregar-vos una infografia informativa sobre el servei: Infografia en català, infografia en castellà.

  • FASTCAT-Cloud és un servei web que facilita el filtratge de vídeos i imatges que recolliu amb les vostres pròpies càmeres. A més, us ajudarà a identificar el nom de les espècies. Aquí podeu descarregar-vos una infografia informativa sobre el servei: Infografia en català, infografia en castellà.